Assaboriu el menú de Nadal de CASA SEAT

Fins el 7 de gener, celebreu les festes des del paladar amb les propostes gastronòmiques que el xef Xavi Sancho ha ideat especialment per a l'ocasió. El menú inclou un regal ben dolç!
Menú
Foto: CASA SEAT
Time Out en col·laboració amb CASA SEAT
Publicitat

Per què esperar al dia 25 per assaborir un menú de Nadal irrepetible? Ara, a CASA SEAT, tots els migdies seran àpats de Nadal gràcies al menú especial que el xef de la casa, Xavi Sancho, ha proposat per gaudir aquest mes de desembre (excepte dels dies 25 i 26) i fins al 7 de gener.
Es tracta d'un menú nadalenc de 42,50 euros amb què podreu assaborir tota l'essència gastronòmica d'aquesta època de l'any a través de plats amb nom i cognom. Perquè al restaurant Ametller Origen Mercat d'Autors de CASA SEAT podem trobar-hi propostes de xefs de renom i, per aquest menú, un d'ells, Nandu Jubany, també hi tindrà presència.
Les sorpreses no acaben aquí! Christian Escribà també us té preparada una sorpresa ben dolça per a tots aquells que tasteu el menú. Esteu temptats a descobrir-la?
En la vostra visita podreu ampliar la vostra experiència nadalenca gaudint de la superdecoració que han preparat pels Merry Days de CASA SEAT o de qualsevol de les seves activitats. Acosteu-vos a CASA SEAT els migdies d'aquestes setmanes i aprofiteu per avançar (o allargar) Nadal a través de propostes 'foodies' amb qualitat garantida. Us expliquem en tres punts tot el que assaborireu!

1. Una entrada de luxe

Per començar aquest menú de Nadal, tastareu un deliciós bombó de salmó fumat farcit de ricotta, nabius i fruits secs (en foto). Una entrada exquisida, suau i molt saborosa que donarà pas a un entrant d'escudella de Nadal i galets farcits amb pilota.
Un plat típic de la tradició catalana nadalenca que no podia faltar en un menú de Nadal com aquest... us llepareu els dits!
A més, per acompanyar aquestes propostes podreu triar entre alguna de les referències de la bodega de CASA SEAT: com un Clos Corriol Negre o Blanc així com el Brut Nature Ametller Eco. El maridatge està en les vostres mans.

2. Plats amb tradició

Continuem amb el patrimoni culinari català d'aquestes dates: el caneló.
Per aquesta ocasió, però, un de ben especial: el de Nandu Jubany amb rostit i beixamel tofonada. Una delícia que ret homenatge a aquest gran plat de casa nostra amb tocs propis de la personalitat gastronòmica de Jubany.
A continuació, com a segon plat, us espera un garrinet amb parmentier de patata ratte amb Apfelstreusel. Una combinació equilibrada i perfecta de dolç i salat que us conduirà pausadament cap a unes postres de luxe: dacquoise d’avellana amb muselina d’avellana, pintura de xocolata negra i una decoració ben bonica amb impressions de Nadal de xocolata blanca. Enamora petits i grans!

3. Un regal amb signatura

En acabar aquest menú tan complet us assegurem que no us quedarà espai per res més, però, perquè el Nadal gastronòmic continuï a casa vostra, CASA SEAT ha preparat un regal de luxe.
Es tracta d'una bola nadalenca de xocolata com la que podeu veure en la foto: firmada per Christian Escribà, d'una qualitat superior i tan bonica que fins i tot la voldreu penjar en el vostre arbre de Nadal!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat