1. InterContinental Barcelona
Deixeu-vos portar per la cuina d'alta qualitat. Al restaurant Quirat d'aquest hotel, liderat pel xef més jove a aconseguir una estrella Michelin, Víctor Torres, assaborireu una proposta única de menús ideats exclusivament per aquesta època de l'any. La nit del 24 de desembre, la podreu començar amb un cruixent d'arròs negre, tàrtar de carrabiner i emulsió llima o amb un brioix de rillet de papada i ratlla amb caviar. Continuareu amb ceps del Montseny amb tripa de bacallà i el seu pil pil i principals com a besuc a la brasa, terrina de patata, caviar d'oliva Kalamata i crumble o filet de vedella amb mini gnocchi de parmesà i salsa Baileys. Per acabar, una mousse de xocolata, moscatell i fruits secs, pa de pessic tendre de xocolata i cruixent de faves de cacau i flor de sal. Impressionant.
Per l'últim dia de l'any, podreu començar a acomiadar el 2022 amb una torrada amb mantega fumada i guanciale fet a casa o tapioca i vieira, per continuar amb un llamàntol i moll amb salsa bernesa i herbes del seu hort com a entrant. De peix, us espera un turbot salvatge amb mantega blanca i caviar Oscietra i de carn un garrí amb el seu suc i textures de poma. Abans de començar amb les postres, tastareu una magrana amb alfàbrega i menta i acabareu amb neules, torrons, cafès o infusions. Pels dos menús, us esperen grans maridatges de vins blancs, rosats, caves escumosos i champagne!
Per aquestes dates, en el seu restaurant Arrel també han preparat dos Brunch especials. El 18 de desembre a partir de les 13.30 h us esperen amb una oferta gastronòmica deliciosa que podreu maridar amb un espai infantil amb servei de monitor, ambientació familiar i nadalenca i música en viu. Serà màgic i perfecte per escalfar els motors per Nadal. I el dia 1 de gener, després de la festassa de Cap d'Any, també us esperen amb un Brunch a partir de les 13.30 h (perquè així us lleveu ben tard i descansats) amb una oferta culinària encara més àmplia, música en directe i moltes ganes de començar l'any amb alegria i bons sabors.