Mercat Born Gurmet

  • Restaurants
Publicitat

Time Out diu

Segur que més d'una vegada us heu preguntat d'on surt allò tant bo que has menjat a tal restaurant. Bé, això us pot interessar: el proper 19 i 20 de febrer arriba a Pla de Palau el primer mercat gourmet de Barcelona, on els millors xefs del barri del Born oferiran la oportunitat de comprar de forma directa els productes gourmet que des de fa anys copen les seves cuines, a través dels propis proveïdors i pagesos que els produeixen.

Impulsat per l’associació de comerciants i restauradors Barcelona Born, es celebrarà cada tercer dissabte i diumenge de mes de 10 a 22 h. Així, els fans del bon menjar podran comprar de forma directa productes que ara surten per primer cop d’aquest circuit tancat. Així dons, la Confraria de Pescadors de Barcelona vendrà en subhasta, tal i com es fa a la llotja, el peix acabat de pescar; Tancant Cercles de Cal Rovira portarà els seus embotits i aus directament de la seva granja-obrador; Anxoves El Xillu vendrà les seves conserves artesanes de l’Escala; i podran adquirir els originals aperitius La Cala d'Albert Adrià, inspirats en la creativitat del xef que té més estrelles a Barcelona.

El pa artesà Mossèn de Folgueroles, que només tenen els millors xefs al restaurant, es vendrà per primer cop al públic; Casa Riera Ordeix, l’únic fabricant que queda de l’autèntica llonganissa de Vic, oferirà els seu producte únic elaborat de forma tradicional amb assecadors de fusta; I Pau Santamaría, fill del Santi Santamaría i un dels proveïdors més reconegut dels grans xefs, portarà els seus productes d'El Petit Pagès, a més de verdures acabades de collir i tòfona. I en cada edició, dos xefs del Born cuinaran esmorzars de forquilla al carrer: començant amb Sagàs i Bar Àngel, que prepararan en directe un suquet de peix de la Barceloneta, entrecoca de Cal Mossèn de porchetta de Cal Rovira al forn i musclos "sense feina" en escabetx.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà