1. Mi Carmela
    © Maria DiasMi Carmela
  2. Mi Carmela
    © Maria Dias Mi Carmela
  3. Mi Carmela
    © Maria Dias Mi Carmela

Mi Carmela

  • Restaurants | Espanyola
  • El Gòtic
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

En un curiós joc de miralls, el xef de Huelva Álvaro Garcés (ex-Loidi) ha obert Mi Carmela, una capseta de mistos on també regna la bona tapa andalusa. Al costat de plaça Sant Jaume, on hi havia un frankfurt. “No volíem fer el de sempre: més menjar de merda per a guiris, que són guiris però no imbècils”, diu amb gracejo andalús. Ell “vol fer menjar cañí però fent tapa 2.0”.

Us posaran als colzes meravelles com un mollete de cua de bou amb foie gras o un fish and chips de cocotxes amb l’arrebossat fet amb Moritz Epidor (el més similar que hi ha per aquí a la London Pride, la que fan servir a Londres). Alerta, zona lliure de tapa clàssica: “Sabors d’ahir, tècniques d’avui”, diu. Un gran èxit d'aquí és el tàrtar, que Garcés assegura que surt tant bo que la gent se'l menjar sense pa.

Detalls

Adreça
Llibreteria, 10
Barcelona
08002
Transport
Jaume I (L4)
Horaris
De dl. a ds. d'11 a 23 h. Dg. d'11 a 16 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà