El restaurant Miguelitos té dos ambients ben diferenciats: d'una banda una gran barra i unes taules on es poden degustar tot tipus de tapes i plats ràpids, i, de l'altra, un menjador estil executiu i molt acollidor on podem menjar a la carta. Entre les seves especialitats trobem la truita de Miguelitos, el trinxat de la Cerdanya, el verat en escabetx o un bon capipota. Són clàssics de la cuina popular interpretats amb solvència i maneres de restaurant burgès. I a preus més barats del que pot semblar. Així mateix, ofereix bons esmorzars, menús de migdia, de nit i per a grups.
Tot i que la façana d’'upper diagonal' de Miguelito’s fa desdir més d’un 'curriqui'–la truita és el plat del desposseït per excel·lència, el “fem un àpat del no-res”–, després d’endrapar-me la seva em vénen ganes de cantar La Internacional. La truita trencada –així l’anomenen– és com una truita francesa que desborda suc, patata tendra i un sabor salat deliciós (sense ceba). Per 3 euros –amb impecable flauta de pa amb tomàquet– és un plaer d’allò més democràtic.