Plat de Mina
Foto: MinaMina

Ressenya

Mina

5 de 5 estrelles
  • Restaurants | Italiana
  • Sarrià
  • Crítica de Time Out
Mireia Font
Publicitat

Time Out diu

L'Oliviero, en Jacopo i en Ricky són tres amics del nord d'Itlàlia que, després de prendre bona nota a les cuines maternes, es professionalitzen a d'altres de Londres i París. Finalment, aterren a Barcelona i obren el Mina; un encreuament entre una osteria contemporània i un neo-taverna. Pizza i pasta? No exactament. Aquí hi trobareu producte italià de qualitat, influències internacionals, tècnica d'alta cuina i una bona dosi de creativitat, sempre guiada per la temporada. Traduït en plats; el porro confitat amb 'scamorza' fumada, ruca i festucs i la llengua 'tonnata' amb pebrots escalivats. La carta de vins és un viatge pel món: Itàlia, Catalunya, Espanya i França, però també Àustria, Alemanya, Grècia i Croàcia. El pa és cosa de Forno Bomba.

Detalls

Adreça
Casanova, 262
Barcelona
08021
Transport
Francesc Macià (T1, T2 i T3)
Preu
€€€
Horaris
Dm. i dj. de 19.30 a 24 h. Dv. de 19.30 a 0.30 h. Ds. i dg. de 13 a 14.30 i de 19.30 a 0.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà