Desconeguda, saborosa, saludable i equilibrada
I és que trobareu propostes per a tots els gustos: des del Phó, una delicada sopa de tallarins de brou saborós i reconfortant que porta carn, brots de soja i herbes i que, en orígen, es consumeix tant en l’esmorzar com al migdia o per sopar; fins els Nem, entrants pensats per menjar amb les mans que es presenta com un rotllet de primavera. Els podeu assaborir en diverses versions, depenent de com es tracti la seva fina massa, d’arròs o de soja, crus (Nem cuốn), fregits (Nem raán) o bullits (Bánh cuốn). Salivareu amb els farcits, que poden ser de verdures crues o cuites, porc, vedella o marisc. Si ja us està agradant tot, deixeu espai, perquè trobareu més sabors igual de gustosos. Com els fideus Bún, una amanida tèbia de fideus d’arròs amb enciam, brots de soja, menta, papaia verda, ceba fregida, cacauets i coriandre. Sense desmerèixer un altre hit, el bo CƠM ĐĨA, que té arròs amb ou, rotllets fregits, vegetals crus, cogombre, cacauet, coriandre i ceba fregida, que a més permet personalitzar amb un pinxo a escollir entre el de porc, pollastre, llagostí, salmó i shiitake. No podeu deixar d’assaborir res!