1. Morralet
    Foto: Scott Chasserot
  2. Morralet
    Foto: Scott Chasserot
  3. Morralet
    Foto: Scott Chasserot
  4. Morralet
    Foto: Scott Chasserot

Morralet

  • Restaurants
  • preu 2 de 4
Publicitat

Time Out diu

En Gonzalo Álvarez, caraqueny de naixement, format a la Hofmann i amb tretze anys com a segon xef d’un restaurant espanyol de Tòquio amb estrella Michelin, va decidir tornar a Barcelona amb la maleta plena de tècniques i lliçons gastronòmiques nipones. Sense por i en plena pandèmia, va obrir el seu restaurant al local de l’antic Capet per oferir una carta molt personal on ingredients de temporada mediterranis dialoguen harmònicament amb ingredients japonesos. Exemples? La cassoleta de navalles amb salsa de verdures escabetxades; el peix de llotja a la planxa, amb bimis i salsa d’all i kimchi, i el mar i muntanya de morralets i morro de porc.

Detalls

Adreça
Benet Mercadé, 21
Barcelona
08012
Transport
Fontana (L3)
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà