1. Carta tan moderna com tradicional
Evolucionar comporta mantenir i fer perdurar tot allò que funciona i obrir-se a la creativitat per incorporar noves creacions. Per això, Mas Pi, evidentment, s'ha renovat sense renunciar a la seva estampa, la cuina tradicional, deixant a la carta els plats clàssics més puntals, com els arrossos, els canelons, els peixos o les carns a la brasa. Què us sembla algun dels arrossos de Pals com el de peix amb sèpia, calamar, musclos i gambes o el negre de peix? O potser un rapet a l'all cremat? També han mantingut alguns 'per picar', com els cargols de la Maruja amb allioli i tomàquet, les braves i croquetes vàries, o les flors de carxofa amb salsa romesc. A banda, han afegit noves opcions creatives, com els 'pokebowls', que cada vegada tenen més adeptes, les torrades amb alvocat, ou i altres meravelles per l'esmorzar, o, per obrir boca, uns sticks de pollastre amb maionesa de curri o l'hummus de remolatxa amb xips de verdura. Per beure, ho podríeu maridar tot amb una cervesa Mortiz ben freda!
El compromís ferm pel producte de quilòmetre zero es manté, com sempre, i també segueixen treballant amb petits proveïdors locals (fins i tot, el xai prové del ramat propi de l'avi). Les postres no són de menys, artesanals, amb ingredients de primera i deliciosos. Us posem uns exemples: el recuit de drap de fonteta amb mel de l'Empordà o el flam de cafè amb coulis de ratafia i nous...