3 motius per assaborir Àsia al restaurant Boa-Bao

Estalvieu-vos els viatges a el continent asiàtic: aquest restaurant de l'Eixample us portarà fins als carrers del sud-est asiàtic a través dels seus plats i de la seva decoració impactant
Boa-Bao
Foto: Boa-BaoBoa-Bao
Time Out en col·laboració amb Boa-Bao
Publicitat

Després de gaudir de l'estiu, sense parar ni un dia, toca tornar a la ciutat i reprendre la vida quotidiana. Però això no vol dir que hagis de deixar de viatjar! A Boa-Bao no necessites ni passaport ni maletes per fer-ho.
El restaurant de l'Eixample us espera per sorprendre-us amb un viatge gastronòmic per l'Àsia més autèntica a través dels seus plats plens de sabor i cultura. I és que les receptes de Boa-Bao no intenten reinventar, fusionar o reinterpretar l'essència de la cuina asiàtica, sinó tot el contrari: busquen ser tan fidels com sigui possible. Aquí regna la tradició!
És per això que en la seva cuina trobem ingredients asiàtics de primera qualitat, una cuina liderada per xefs asiàtics que apropen el seu seva savoirfaire i coneixements en cadascuna de les seves creacions. Tailàndia, Vietnam, Laos, Cambodja, Malàisia, Indonèsia, Filipines, Corea, el Japó i la Xina són els països que descobrireu en aquesta ruta gastronòmica que començarà tan bon punt aterreu en aquest restaurant. Ens enlairem?

Exotisme en el paladar

El vostre viatge gastronòmic començarà a través d'uns entrants plens de color, on podreu escollir entre receptes icòniques com uns rotllets de primavera, unes samoses vegetarianes amb chutney de coriandre i menta o unes vieires brasejades amb salsa Nam Jim de marisc. Podreu continuar la vostra ruta gastronòmica per diferents vies, a través dels Gua Baos i propostes tan saboroses com el d'ànec Pequín amb hoisin, cogombre i cibulet; les sopes grans com la malàisia de marisc al curri amb noodles d'ou; les refrescants amanides com la de fideus vermicelli amb gambes 'black tiger', pollastre i citronela; o els woks clàssics i moderns, com el de filet de llobarro al vapor amb llima, xile, all i Pak Choy.

Un finat exquisit

Quan arribeu a les postres, ja tindreu un peu de tornada a Barcelona, perquè aquesta part de la carta porta amb ella reminiscències europees.
El vostre viatge per Àsia acabarà amb delícies com la impressionant crème brûlée de coco amb alfàbrega i citronella, un autèntic èxit de la casa; els característics dim sums; de taronja i xocolata belga acompanyat de gelat de gingebre o sorbet de coco; o un sorprenent carpaccio de pinya amb loempia de xocolata i gelat de vainilla.

Amb tota mena de detalls

Els plats seran el passaport que us porti cap al continent asiàtic, però, sens dubte, la decoració de Boa-Bao serà el toc final per fer-vos sentir com a les principals ciutats d'aquest continent. Dissenyat a mida i a partir de fustes i mobles reciclats, el seu interior es divideix en dos pisos amb molta personalitat pròpia i amb detalls tan bonics com les petites estàtues que recreen els guerrers de terracota o les estètiques figures de ceràmica de micos. Tots elements provinents de la mateixa Àsia! A més, la seva harmonia de colors combina a la perfecció amb la pintura de Yael Hupert: l'artista belga que s'ha encarregat d'elaborar una obra per a donar un toc de sofisticació i elegància a tots els locals de Boa- Bao, actualment presents a Barcelona, Lisboa i Porto. Passatgers a bord!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat