1. Tot un viatge pels gustos mediterranis
Elegant i tradicional són els adjectius que defineixen a La Balsa. D'aquest restaurant surten plats casolans i mediterranis amb tocs contemporanis i sofisticats que són tota una delícia.
Un suggeriment? Podeu començar el vostre àpat amb uns entrants a base de pa rústic fornejat amb oli d'oliva i escates de sal acompanyat de, per exemple, un sashimi de presa ibèrica d'aglà, unes croquetes casolanes elaborades amb llet i mantega del Bages, una sardina confitada un toc fumada, amb 'concassé' de tomàquet i cibulet, o porro rostit, amb crema de purrusalda, reducció de ceba rostida i ametlla torrada. I, com a plat principal, també us costarà triar entre els arrossos tan deliciosos com el de vaca Nebraska, propostes del mar, com el bacallà Club Ranero, o plats de la terra, com la galta ibèrica a baixa temperatura amb parmentier de patata i verdures, entre altres exquisides propostes. A més, us suggeriran maridatges amb vins per tal d'harmonitzar perfectament tots els gustos.
Un lloc ideal per celebrar trobades íntimes i, també, celebracions amb molts comensals, tant en format còctel com banquet. Gaudireu d'una experiència foodie d'allò més completa i amb la sensació d'estar en un petit paradís lluny de la ciutat.