No, no és una pizzeria vegana. És un acrònim que respon a les sigles de Neapolitan Authentic Pizza. El propietari, l’Antonello, ha seguit obsessivament els requisits de la DO –forn de llenya, temps de cocció, farina i tomàquet italià–, i el resultat és una pizza superlativa i barata en un lloc reduït, això sí, i una mica sorollós. El NAP ha obert una sucursal més àmplia a la Barceloneta (Baluard, 69) i una altra al Paral·lel (Paral·lel, 94), que mantenen els preus i la qualitat del local originari. Amb una vintena de propostes, no us perdeu la NAP (amb mozzarella, xampinyons i crema de trufa) i l’especial del dia que el pizziaoli va canviant.
Ressenya
N.A.P. Mar
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Baluard, 69
- Barcelona
- 08003
- Transport
- Jaume I (M: L4)
- Preu
- 12 - 15 €
- Horaris
- De dl. a dv. de 13.30 a 16.30 h i de 20.00 a 24.00 h Ds. i Dg. de 13.30 a 24 h
Discover Time Out original video