La carta d’aquest restaurant acollidor i familiar és un compendi del bo i millor de la riquesa gastronòmica de Mallorca: tombet, coca de trempó, pilotes, cargols amb herbes aromàtiques, frit mallorquí... Les ensaïmades són d’Algaida, el poble d’una de les propietàries, i també es fan portar un camallot (un embotit deliciós típic de les illes) i una carn-i-xulla sensacionals, i begudes autòctones com el licor d’ametlla, palo i cassalla Tres Caires. Per les festivitats de Sant Antoni i Sant Honorat fan espinagades (panades d’espinacs) un pèl picants, com a sa Pobla. Ja fa deu anys que Na Midona és l’ambaixada de Sa Roqueta al barri del Raval.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Carrer de la Riereta, 8
- Barcelona
- 08001
- Horaris
- De dt. a dv. de 20 a 23. 30 h. Ds. de 13 a 17 h i de 20 a 23.30 h.
Discover Time Out original video