Això és una supercerveseria artesana, oberta per la mateixa empresa que Biercab: té set tancs de fermentació on fan la seva pròpia cervesa i dotze tiradors per a tastar-la. I de la cuina s'encarrega en Miquel Aldana (Michelin al Tresmacarrons del Masnou) amb plats d'alt nivell: com un tàrtar de ventresca de tonyina amb taronja i miso, arròs amb gambes i carxofes o un caneló de pollastre, amb beixamel i suc, prodigiós.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Diputació, 223
- Eixample Dreta
- Barcelona
- 08007
- Transport
- Passeig de Gràcia (M: L2,L3,L4), Universitat (M: L1,L3)
- Horaris
- De ma. a ju. de 12 a 24 h (cocina hasta 23 h). Vi. y sá. de 12 a 2 (cocina hasta les 24 h). Do. de 10 a 17 h. (cocina hasta las 16 h)
Discover Time Out original video