Si us agrada el menjar indopaquistanès i sou dels que en ensumar l’aroma de les espècies inicieu una peregrinació en busca del plat que el desprèn, aquest local al Poblenou no us decebrà. Té una terrassa agradable i un saló interior d’ambient i decoració popular, i amb televisió inclosa emetent Bollywood, que posa un toc musical i de color. El seu menjar tradicional és tan autèntic que fins i tot rep gent de fora que va expressament per assaborir-la. I la cosa ve de lluny, perquè el Nice Spice es vanagloria de ser el restaurant indi més antic del barri.
Estan especialitzats en ‘tandoori masala’, una barreja d’espècies que s’afegeix a nombrosos plats i es cuinen en un forn ‘tandoor’, del qual procedeix el nom. Una altra de les seves especialitats són les receptes a base de pollastre. Per suposat, cal tastar el seu famós pollastre ‘tandoori’, tot i que si voleu descobrir delícies noves, tasteu el pollastre ‘shahi korma’, amb una salsa a base de coco i ametlles, o el ‘tika masala’, amb tomàquet i iogurt. A més, a la seva àmplia carta proposen plats d’allò més sorprenents pel paladar. Per exemple, les ‘palak paneer’, ideal per a vegetarians, un plat d’espinacs amb formatge, cremós, deliciós i amb un lleuger toc picant. Tot, sempre, acompanyat dels seus deliciosos pans, com el 'garlic naan', a base d’all i coriandre, o el 'cheese naan', de formatge, I deixeu un espai per a les postres, perquè a més de pastissos riquíssims com el ‘halwa’, de sèmola, o les ‘gulab jaman’ (boletes de llet fregida), ofereixen una gran varietat de batuts, com el ‘lassi kashmiri’, a base de festucs i xarop de roses, o l’espectacular ‘lassi’ de mango. Ah, i tasteu també el té de la casa, negre, amb llet i amanit amb cardamom. Voldreu repetir.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Pujades, 207 bis
- Barcelona
- 08005
Discover Time Out original video