1. Nomad Road
    Foto: Maria DiasNomad Road
  2. Nomad Road
    Foto: Maria DiasNomad Road
  3. Nomad Road
    Foto: Maria DiasNomad Road

Nomad Road

  • Restaurants | Sud-asiàtica
  • preu 1 de 4
  • Sant Antoni
Publicitat

Time Out diu

Si heu menjat aquelles patates braves amb sofregit dolç, heu menjat les braves de l’enyorat Bohèmic de Fran G. Manduley (que van copiar el 75% dels cuiners de Barcelona). El 2017 va renéixer amb el Sant Antoni Gloriós. I ara, carregat de feina, suor, talent, cremades i tota l’obra feta per les mans que cuinen, ha obert el Nomad Road: un bar de menjar de carrer del sud-est asiàtic connectat per la cuina amb un dels grans bars de tapes de Barcelona. “Recordo la crisi del 2008 i com van morir els que no es van adaptar. Et soc sincer: què vol la gent? Qualitat i preu, i el Nomad Road és això”, explica Manduley.

El que havia de ser una taula del xef que apuntava a Michelin, ha acabat en un acolorit i casolà street food per seure (poca estona) o emportar. Tota la intenció de vendre un bon producte, patilla cap: “Ajunto street food asiàtic fet de manera estricta i tradicional” –coneix bé i estima la matèria–. I els plats fan caure de cul per sabor, abundància i qualitat: un gustós chili crab de Singapur (platàs de cranc bo a 12 euros! I tens el gust de barallar-t'hi amb pinces!), 'takoyaki' de Tòquio (boletes de pop, amb la llicència d’una salsa de foie i fruites vermelles delirantment bo) o un 'banh mi' (6 euros), la seva visió de l'entrepà vietnamita que ha d’esdevenir icona de l’entrepà a Barcelona. La carta anirà canviant, passejant per tot el sud-est asiàtic, però no pas les nostres ganes de tornar-hi. 

Detalls

Adreça
Viladomat, 39
Barcelona
08015
Horaris
Dt. i dg. de 12 a 15.30 h. De dc. a ds. de 12 a 21.30 h. Dl. tancat
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà