1. Nomo Sarrià
    Nomo Sarrià
  2. Nomo Sarrià
    Nomo Sarrià
  3. Nomo Sarrià
    Nomo Sarrià
  4. Nomo Sarrià
    Nomo Sarrià

Ressenya

Nomo Sarrià

5 de 5 estrelles
  • Restaurants | Japonesa
  • preu 3 de 4
  • Sarrià - Sant Gervasi
  • Crítica de Time Out
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

Expansió seriosa i pacient: el grup Nomo, en el seu desè aniversari, ha inaugurat el seu cinquè restaurant (el tercer a Barcelona). El Nomo Sarrià ve a eixugar un dèficit del barri, el de la fusió japonesa-mediterrània. I tanta és la solvència del xef Naoyuki Haginoya en el tema que no els reca fer servir el terme fusió, tant impopular avui en dia. De fet, Haginoya és un dels cuiners asiàtics que millor entén Catalunya. I això és veu en propostes de plats com els 'makis' de carabiner (acabats amb el suc de la gamba al sushi) i el 'tataki' de moll, amb una frapant presentació que recrea el peix sencer. I el sushi és d'alt nivell. 

També és un valor afegit l'immoble: el restaurant ocupa una casa sencera de Major de Sarrià, una finca catalogada del s. XIX on els menjadors s'assimilen a les habitacions i que evita aquell gran risc dels restaurants de gamma mitja-alta, la de caure en l'interiorisme de 'pisto' però impersonal. A la barra, el 'sushiman' cuina en directe i al reservat del restaurant podreu menjar, rere cortines japoneses, al costat de l'antiga xemeneia de la mansió. La gran sorpresa és al soterrani: l'antic celler s'ha convertit en un espai íntim –que es pot reservar sencer per a grups– que encara manté un túnel soterrani de la Guerra Civil que conecta la casa amb l'esglèsia de Sarrià.

Detalls

Adreça
Major de Sarrià, 105
Barcelona
08017
Horaris
Cada dia de 13.30 a 16 i de 20 a 23.30 h. Caps de setmana fins 24 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà