Menjar al Celler de Can Roca és un luxe extraordinari que la majoria de la gent només es pot permetre unes poques vegades a la vida. Així doncs, el restaurant Normal, obert l'estiu del 2021, parteix de la base òbvia que el personal pugui menjar-hi més sovint, amb un tiquet d'entre 50 i 70 euros. Com diuen els germans Roca, si el Celler és orfebreria, Normal és artesania. Al capdavant de Normal hi ha l'Eli Nolla, que fou un dels caps de Cuina del Celler de Can Roca. El nom és d'allò més humil, sobretot si tenim en compte que aquest és un dels millors restaurants de Girona.
La fórmula no és cap altre que cercar l'excel·lència en plats d'intencions més terrenals que els de la casa mare, però també plens de tècnica i picades d'ull tant a la cuina clàssica francesa com al producte de proximitat. És a dir, "la tradició combinada amb la minuciositat de l'acadèmia", diu en Josep Roca. L'estructura de la carta de Normal és d'allò més ídem–entrants, carns, peixos, postres– però el que no ho és tant és l'execució de plats com un colomí a la brasa, milfulls de nyàmeres i bolets en escabetx amb castanyes, o unes croquetes de pernil ibèric i llet d'ovella de proximitat, plats que no recorren a producte molt car –al contrari del que sol passar a les Michelin– però que l'eleven a base de tècnica i creativitat.