Noru Bar no és qualsevol cosa: és el bar de sopes asiàtiques d'en Daniel Benitorafe, un cuiner que ha passat per temples de la cuina com Gresca, Mont Bar, Gaig o Coure. Aquesta barra circular–que ocupa el que fins al 2022 era un bar de barri– va sorgir com a un 'spin off' de l'exitós restaurant asiàtic de Poblenou Koh.
Al Noru hi trobareu una carta curta de caldos i sopes asiàtiques amb brous fets amb una precisió mil·limètrica, (encara que també hi ha algunes tapetes per acompanyar, com croquetes de pollastre thai amb curri verd o un 'tamago sando', la seva versió del sandvitx japonès. El seu meravellós 'pho' (sopa vietnamita) amb brou de pollastre i vedella, on la carn és un carpaccio enganxat al plat que es cou amb el caldo, és una delícia aromàtica carregada de matisos. I corrobora la vocació de barri que al matí hi puguis esmorzar entrepans curosos a preus populars. No accepten reserves: arribes i seus.