Tots els experts coincideixen en una opinió que ja gairebé ha esdevingut en fet: Barcelona és una de les ciutats del món on millor es menja. Però això no ens ha de fer pensar que ja està tot fet i que es pot viure només del prestigi: no s’ha de baixar mai la guàrdia, s’ha de continuar elevant el nivell. I aquesta és la missió que s’ha proposat Casino Barcelona amb l’apertura del seu nou restaurant, ODA, una proposta gastronòmica que connecta estil i tradició, avantguarda i sabor intens, i que s’ha d’entendre com una carta d’amor a la cuina iberoamericana: una fusió intel·ligent entre plats mediterranis i atlàntics que vol ocupar un espai de privilegi entre l’oferta més selecta de la ciutat.
ODA és un dels cinc restaurants que ja té Casino Barcelona, i vol ser també un espai adequat per experimentar amb els sentits, vibrar amb les idees proposades pel veterà xef Paco Gómez, i també relaxar-se al final de la nit gràcies a la variada oferta de còctels que acompanyen el menú o les últimes hores de la nit. Un restaurant de referència del qual en volem donar-te més informació útil i deliciosa.