Heu tastat mai l’amarant? És una llavor petita i deliciosa que ja menjaven els maies i els asteques i que prové d’una flor que es dona en abundància a la mediterrània. I el bimi? Recorda el bròquil, però és molt més dolç suau i tendre. I la maionesa de tofu? És una varietat vegana d’aquesta recepta clàssica, que fa les delícies de tothom que l’assaboreix. Us ha entrat la gana? Si voleu descobrir aquests ingredients i molts altres, només cal que passeu per un dels GreenVita, perquè els acaben d’introduir a la seva carta en una gran varietat de plats innovadors i absolutament deliciosos. A continuació us ho expliquem amb detall (i amb imatges, que valen més que mil paraules!).
Aquesta cadena de restaurants de cuina saludable i ecològica estan ubicats en diversos centres comercials, dos a Barcelona (Diagonal Mar i Glòries) i tres als voltants (Splau, Parc Vallès i Viladecans Style Outlets). Si us decanteu per anar a Diagonal Mar, gaudireu, a més del menjar, d’una terrassa sorprenent, ubicada a l’ombra d’impressionants edificis d’arquitectura contemporània i amb vistes a un jardí frondós (el de Diagonal Mar), amb remor de mar de fons. Un lloc ideal per assaborir un menú sa i fresc. Us expliquem tot el que podreu trobar!