La nova carta del Somni Restaurant que farà feliços als amants dels canelons

El restaurant al peu de l’Hotel The One Barcelona reobre amb encara més varietats d’aquests enrotllats a base de pasta. N’hi haurà per tots els gustos, els clàssics, més innovadors i també en format dolç! A què espereu per tastar-los?
Somni Restaurant
Foto: Somni Restaurant
Time Out en col·laboració amb Somni Restaurant
Publicitat

Somni Restaurant estrena temporada i reapertura amb una carta encara més enginyosa que abans. L’enginyer? El xef Miguel Muñoz, que ha apostat per augmentar el monomenú de canelons que caracteritza l’espai gastronòmic amb reversions, donant-li un gir modern més pujat de to.
Un somni fet realitat per a tots els amants dels canelons: poder tastar-ne infinites varietats farcides de les mil meravelles. En trobareu amb succedanis de la clàssica pasta: en comptes d'una làmina de midó, s'utilitzarien fulles comestibles, arròs o pernil salat. També, acaramullats d’inimaginables, com amb gambes, cua de bou o xocolata… I com no, tots flotant en alguna versió de beixamel feta a mida per a l’ocasió. Tota una operació gastronòmica que gaudireu per doble a aquest 'fine dining room' del The One Barcelona, l'hotel 5 estrelles Gran Luxe urbà d'H10 Hotels.
Us fem una narració lineal perquè descobriu en què consisteix un menú de tres plats!

1. Els freds

Comencem pels entrants. Pensaveu que l’amanida no era susceptible a la febre del caneló? Doncs vet aquí la seva versió més vegetariana i freda: una de figues i mató amb pasta de mel, nous i vinagreta de balsàmic. O també podeu demanar-vos una ensaladilla russa, amb tàrtar de carabiners i regañá, unes coques de pa cuites molt primes que faran de suport enlloc de la tradicional pasta. Una altra alternativa és el caneló teixit de pop i farcit de causa a la llimenya i salsa huancaína -un assaonador originari del Perú que consisteix en una mescla d’ají groc amb formatge suau. Us ve de gust sushi? No dubteu en demanar-vos el llarg ‘maki’ d’alga nori, que està omplert de tonyina vermella i katsuobushi -tonyina ratllada seca, fermentada i fumada- i banyat amb salsa yakiniku i crema d’alvocat. I encara teniu més opcions! Només cal que li feu un cop d’ull a la carta

2. Els calents

Tanmateix, no hi ha res millor que uns bons canelons calents! Podreu tastar els de tota la vida: el tradicional de pollastre, porc i vedella gratinat amb parmesà. I què passa si es cus tradicions amb innovació? El restaurant converteix l'èpic ‘trinxat’ de col en un caneló farcit de patata violeta i moniato amb crema de pebrots i arròs salvatge.
Hi ha altres farciments possibles, amb carns més exòtiques, com el de cua de bou, pasta de trufa i cremós de carabassa o un d’arròs melós de perdiu amb bolets de temporada.
Potser és que sou més de peix… Tireu-vos a la piscina amb el combinat de mariscs: Txangurro -una varietat de cranc-, pasta de tinta de calamar i salsa biscaïna. O també amb el que fa de pont entre el mar i la muntanya, porta gamba vermella i peus de porc amb crema de boletus.

3. Els dolços

De la mateixa manera que existeixen les parentes d’aquesta tradició catalana en versió dolça i salada -les crêpes, de concepte similar: unes pastes circulars farcides, tot i que d’arrel francesa-, també són possibles els canelons pujats en sucre o en sal. El tiramisú allà prendrà la forma del caneló, així com la crema catalana. I també podeu demanar-vos de tercers un de xocolata, que farà de cobertura d’una crema de fruita de la passió. Una experiència -molt probablement- mai tastada! 
I si voleu un segon postre, podeu passar-vos pel Somni Cocteleria, ubicat al lobby de l’hotel, ideal per gaudir d'una interessant selecció de còctels en un ambient chic. Esteu preparats per gaudir de tota aquesta experiència?

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat