1. Els freds
Comencem pels entrants. Pensaveu que l’amanida no era susceptible a la febre del caneló? Doncs vet aquí la seva versió més vegetariana i freda: una de figues i mató amb pasta de mel, nous i vinagreta de balsàmic. O també podeu demanar-vos una ensaladilla russa, amb tàrtar de carabiners i regañá, unes coques de pa cuites molt primes que faran de suport enlloc de la tradicional pasta. Una altra alternativa és el caneló teixit de pop i farcit de causa a la llimenya i salsa huancaína -un assaonador originari del Perú que consisteix en una mescla d’ají groc amb formatge suau. Us ve de gust sushi? No dubteu en demanar-vos el llarg ‘maki’ d’alga nori, que està omplert de tonyina vermella i katsuobushi -tonyina ratllada seca, fermentada i fumada- i banyat amb salsa yakiniku i crema d’alvocat. I encara teniu més opcions! Només cal que li feu un cop d’ull a la carta.