Segon establiment de DelaCrem i nova aventura de Massimo Pignata, que va obrir la gelateria al carrer d'Enric Granados l'any 2010. Es diu Obrador DelaCrem, guanya metres per a l'elaboració de gelats i l'experimentació i fa visible part dels processos de producció.
Aquí Massimo i el seu equip exploren els sabors clàssics –treballen amb fruita de temporada i per tant canvien periòdicament els gelats– però també en desenvolupen de nous, com el de crema d'anacard vegana, el d'albercoc i anacard, i el d'albercoc rostit amb romaní, les primeres noves incorporacions a la carta. "Aquí tenim més joc: una planxa, un forn per torrar fruits secs, espai també per al lliure de gluten... entenc l'Obrador com el centre per a futurs desenvolupaments, com un laboratori on conceptualitzar i crear noves idees", explica el gelater.
L'Obrador DelaCrem ofereix gelats, cafeteria bàsica i, la novetat de temporada, l'orxata! Un altre producte que no faltarà, una de les marques de la casa, és l''affogato': una bola de gelat dins d'una tassa de cafè amb llet ofegat per un 'espresso'. "Senzill, però no conec ningú a qui no li agradi", diu Massimo.