Anys abans que la bogeria pel 'brunch' i Àsia ens abduís, el 2007, en Sergi Ballús es va quedar amb l’Occi (en català, no digueu 'ochi'!). Havia treballat al Lluçanès, i a l’Occi va posar en pràctica els mateixos principis: cuina catalana creativa, que aposta per la fusió i redefinició de plats, producte excel·lent, generositat i solidesa a prova de modes. Avui, ningú no dubta que és un dels millors restaurants de Girona: té plats clàssics (carpaccio de gambes, escalopa de foie gras...) i un menú de migdia potentíssim: qui pot dir que no a una orada fresca amb patata emmascarada i a uns ous remenats de bolets i alls tendres amb vieires? Aquí són de cullera i de bon menjar, qualsevol cap de setmana us hi podeu trobar elaboracions com ous al plat amb botifarra esparracada, carxofes i tòfona, per exemple.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Carrer dels Mercaders, 3
- Girona
- 17004
- Preu
- 30-50 €
- Horaris
- De dl. a dm. de 13 h a 15.15 h i de 20.30 h a 22.30 h. Dc. d'13 h a 15.15 h. De dj. a ds. d'13 h a 15.15 h i de 20.30 h a 22.30 h
Discover Time Out original video