Aquest local és tancat.
Després de consolidar un dels millors menús de migdia de Barcelona, que ha passat al renovat i veï Sifó, l'Ofis segueix parant taula a les nits. Els dos propietaris, els argentins Pablo Antico (sala) i Jorge Runnacles (cuina) s’han trencat la closca per oferir sopars d’etiqueta informal que no traeixin l’esperit (ni el preu) de casa de menjars del migdia: “Al migdia és la cuina de l’aprofitament, de fer vinagretes i melmelada amb la fruita que sobra. A la nit partim d’una conceptualització d’alta cuina portada a productes més barats”, explica Antico. Un exemple collonut és la gofra de pollastre: au de corral –però no pas la que fa fúting cada dia i menja millor que tu– semicremosa, quasi untada damunt una gofra casolana amb idiazabal raspat.
Si alguna cosa distingeix l’ofici dels dos argentins és haver sabut combinar, de sempre, els plats de carnassa de 'calité' amb una oferta quasi vegetariana amb finesa i creativitat Després del duet de 'mantou' –entrepanet xinès al vapor amb camagrocs i trompetes, un cotonet viciós– ens planten a taula uns lletons torrats per fora i sucosos per dins, realçats per un allioli d’all rostit, o uns fenomenals 'troffie' (pasta allargada) amb salsa d'anxoves i iogurt.