Entre les quasi infinites varietats de cuina tradicional xinesa, la de Sichuan és cèlebre a tot el món per la coentor que desperta en les papil·les gustatives. El seu secret rau en un pebre característic de la regió, que juntament amb els xilis dona forma a gran varietat de diabòliques salses. Transformat en sopa i escalfat sobre la taula a l’estil 'huoguo' –'hot pot'– es converteix en un autèntic ritual de l’Avern. Trieu els ingredients crus, bulliu-los-hi al moment i gaudiu com dimonis. A la carta també hi teniu plats clàssics d'arròs i fideus, ànec lacat i dimsum. L'Olla de Sichuan és un referent indiscutible de l'escena restauradora asiàtica a Barcelona.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Aragó, 224
- Eixample Esquerre
- Barcelona
- 08011
- Transport
- Universitat (M: L1-L2), Passeig de Gràcia (M: L2-L3-L4)
- Preu
- €€
- Horaris
- De dl. a dg. de 13 a 16 h i de 20 a 24 h
Discover Time Out original video