Us expliquem on degustar una selecta carn de bou criat en un 'pazo' de Galícia

Els restaurants de la cadena Eurostars Hotel Company incorporen carn de producció pròpia a les seves cartes per oferir una experiència gastronòmica amb autèntic sabor gallec
  1. Eurostars Hotel Company y Pazo Recimil de Galícia
    Pazo Recimil, Lugo (Galicia)
  2. Pazo Recimil, Lugo (Galicia) Eurostars
    Pazo Recimil, Lugo (Galicia)
  3. Eurostars Hotel Company y Pazo Recimil de Galícia
    Eurostars Grand Marina Hotel, Barcelona
Time Out en col·laboració amb Eurostars Hotels
Publicitat

Si busqueu una experiència gastronòmica autèntica, els restaurants d’Eurostars Hotel Company us proposen una opció irresistible: la carn de bou del Pazo Recimil, un pintoresc enclavament a Lugo que s’ha recuperat tot recuperant l’esperit ramader. En aquest racó de Galícia, els bous gaudeixen de pastures verdes i llibertat durant el dia, mentre que a la nit descansen a l’estable. Aquest estil de vida, en plena natura, es reflecteix en una carn tendra i suculenta que us farà desitjar cada mossegada.

La selecció de talls és per a autèntics gurmets: costelles suculentes, filet tendre, galtes meloses i hamburgueses, entre d’altres. Cada peça rep el temps exacte de maduració per garantir una experiència de sabor i textura incomparables. I el millor de tot és que no cal que viatgeu fins a Galícia per tastar-la: una selecció de restaurants de la cadena Eurostars l’ha incorporat a la seva carta. Podeu gaudir d’aquesta carn de producció pròpia al Eurostars Grand Marina Hotel de Barcelona, l’Asador Contrapunto a l’Eurostars Gran Vía de Granada, el restaurant Volvoreta de l’Eurostars Madrid Tower o El Duende a l’Eurostars Torre Sevilla.

Aquest projecte gastronòmic no és només una oda al bon menjar; també és el compromís d’Eurostars Hotel Company amb Galícia i la seva economia local, mitjançant la recuperació de finques en desús, dotant-les d’activitat. Cada plat us convida a connectar amb la terra gallega i a deixar-vos portar per la qualitat d’un producte que arriba directament del camp. No perdeu l’oportunitat de viure una experiència única i plena de sabor, i plantegeu-vos una escapada sense sortir de la vostra ciutat. El vostre paladar us ho agrairà!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat