1. Oníric
    Irene FernandezOníric
  2. Oníric
    Irene FernandezOníric

Ressenya

Oníric

4 de 5 estrelles
  • Restaurants | Cuina creativa
  • preu 2 de 4
  • Gràcia
  • Crítica de Time Out
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

“En dic cuina d’autor perquè m’invento plats, barrejo coses i hi poso de la meva collita, no pas per pretensió”, diu el palentí Jonatan Izquierdo, qui amb la seva sòcia i parella, la Laura Humanes, van obrir Oníric el gener del 2024, on hi hagué el primer Panxa del Bisbe, aquell local deliciós amb ulls de bou. Venen de l’alta cuina i volen temptar el client amb avantguarda i provocació, però que s’ho pugui permetre: menú degustació a 38 euros i migdia a 18. Exemples? Un intens tàrtar de cor de vaca amb maionesa de kimchi, amb rovell d’ou curat en soja que et ratllen al moment, o un calçot juganer, entre la melositat de confit i ricota i el sabor auster d’una praliné de civada. Creativitat de la bona: amb substància i els peus a terra.

Detalls

Adreça
Rabassa, 37
Barcelona
Barcelona
08024
Transport
M: Joanic
Preu
€€
Horaris
Cada dia de 13 a 15.30 i de 20 a 23 h. Dg. només al migdia. Dl. tancat
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà