L’Annahí Páez ve de Costa Rica, de família de cultivadors de cafè: el duu a la sang i es nota. El seu local gracienc és l’ambaixada perfecta d’un racó perdut a l’interior del país centreamericà, Tarrazu, d’on arriba el seu cafè, Rio Jorco, després de viatjar 9.000 quilòmetres. Degustar-lo és una experiència: no té res a veure amb els cafès habituals, té mil matisos, és potent i alhora subtil, una meravella.
Els cambrers de l’Onna Cafè són com coctelers i, amables, t’assessoren perquè sàpigues les opcions que tens: no es limiten a cafè amb llet o tallat! T’ofereixen diverses maneres d’infusionar-lo amb filtre segons la màquina que es fa servir: Chemex, V60 Dripper o Aeropress. Si no et sonen gens, cap problema, ells t’explicaran la diferència. També fan flat whites o cold brew, que és un cafè que goteja 8 hores –en aquest procés treu el màxim de cafeïna del gra– i després se serveix amb gel.
Si tens gana, els entrepans de pastrami són espectaculars i les postres, casolanes. La clientela és estrangera en un 80%, potser perquè la retolació del bar és bàsicament en anglès i castellà, xacra mercantilista que corca, segrega i despersonalitza Barcelona.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video