L’Osmosis basa la seva filosofia en el fet d’oferir les millors harmonies entre plats i vins, està especialitzat en maridatges perfectes. La imaginació, la sensibilitat i el bagatge del jove i experimentat xef, Raúl Roig Sanmartín, són saborosament explicats i traduïts a la sala amb el mestratge, la passió i la saviesa del sommelier Unai Mata Falcó.
La proposta gastronòmica del restaurant, de marcat accent estacional, destaca per les textures, els gustos i les presentacions. El producte és la base de tot i amb el talent de Roig Sanmartín es transforma en plats amb segell propi. “L’objectiu és buscar sempre el millor producte”, afirma el xef. “Fem un menú de degustació nou cada quinze dies amb el millor producte, sempre sobre la base de la cuina catalana, però amb un toc de creativitat en cada plat”, continua.
Exemples: l’amanida d’angula fumada, amb papaia, api i poma amb aire de taronja, i el calamarsó de la Mediterrània, amb Parmentier de patates i 'shimeji', bolets japonesos. En carns, el xai de llet amb figues i aire de lavanda. Podem triar entre el menú XL, de nou plats; el llarg, de set; el curt, de cinc, o un de migdia d’alta cuina. Tot ben compassat per un maridatge perfecte. Com en una simfonia, cada detall es té en compte a l’hora d’oferir vins i també a l’hora de presentar i explicar cada plat.