Ostras Thierry és una delícia. Davant d’aquest refinat projecte hi ha en Thierry, qui, com a bon gastrònom francès, és un enorme coneixedor de les ostres polides a les costes de l’est de França. Al Bob, el client pot anar-hi i degustar ostres, escollir esplèndids fumats, menjar conserves com uns musclos en escabetx de la marca La Brújula, o cruspir-se un foie gras semicuit. I com estem parlant d’un local dirigit per un francès, no hi falten els formatges però amb una excepció: res de pàtria, tots són de la terra catalana, des d’un Serra d’Espinelves fins a un Put de Le Bolut. D’ostres n’hi ha de més marines com les Fine 3, o més carnoses i amorosides, com les Utah 2, aquestes, cultivades en una de les platges del desembarcament de Normandia. Dels fumats, recomano especialment l’arengada marinada. Qui la tasti, que es prepari per a una addicció.
Tot és freda, aquí. En Thierry, de moment, renuncia al calent i la veritat és que els fumats Carpier són tan excelsos com el futbol que va practicar al seu dia Zidane. Tant si es vol anar a menjar, com per fer-hi un aperitiu, aquest bar és un viatge gustatiu relaxat, com el dels viatgers d’antuvi. Un viatge de plaer per a l’ànima i el paladar. Per alleugerir la set del viatger, una copa d’Eric Taillet, un xampany allunyat de la mercadotècnia.