1. Palo Cortao (Poble-sec)
    Scott ChasserotPalo Cortao (Poble-sec)
  2. Palo Cortao (Poble-sec)
    Scott ChasserotPalo Cortao (Poble-sec)
  3. Palo Cortao (Poble-sec)
    Scott ChasserotPalo Cortao (Poble-sec)
  4. Palo Cortao (Poble-sec)
    Scott ChasserotPalo Cortao (Poble-sec)

Ressenya

Palo Cortao

5 de 5 estrelles
  • Restaurants | A la brasa
  • preu 2 de 4
  • El Poble-sec
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

L’ànima andalusa del Palo Cortao és molt present en tapes com els fenomenals chicharrones (basat en els de Casa Manteca de Cadis, paradigma de la tasca gaditana: finíssimes llenques de porc, cuites a baixa temperatura i adobades amb pebre vermell i llimona, meloses i boníssimes) i els impecables calamars a l’andalusa amb salsa de galeres i tinta de calamar. Més enllà d’això, la carta va plena de racions originals i suggeridores, com 'dumplings' de pringá de cocido andaluz. Ara són dins el preciós hotel Brummell, un fet que els aporta una terrassa inenarrable i un aire de cuina potser, encara, més internacional.

Detalls

Adreça
Nou de la Rambla, 146
Poble-sec
Barcelona
Transport
Paral·lel (L3-L2)
Preu
€€€
Horaris
Dm, dj, i dg. de 19.30 a 23.30 h. Dv i ds. d'13 a 17 h i de 19.30 a 1 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà