Palo Verde va d’un tàndem, el d'un exdissenyador Andrés Bluth i el cuiner Ludwig Amiable (ex Gresca, Tapas 24 i Suculent) . El seu establiment es presenta com un escenari que mira cap a una cuina equipada amb brases i flames, que són les que emmarquen la proposta: plats de brasa amb ingredients de temporada. Concepte simple però efectiu, que prescindeix del superflu per presentar, per exemple, escalivada de pebrot vermell, carxofa confitada, eriçó de mar i papada curada, i tàrtar d’ànec. Reflex també de la nova societat. Igualment interessant la carta de vins, amb moltes referències catalanes i d'Espanya, però també d’Itàlia, França i Alemanya.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Còrsega, 232
- Barcelona
- 08036
- Transport
- Diagonal (M:L5)
- Preu
- €€€
- Horaris
- Dm. de 20.30 h a 23.30 h, dc. a ds. de 13.30 h a 15.30 h i de 20.30 h a 23.30 h
Discover Time Out original video