Saben molt bé què es fan: Paninaro és el restaurant d'entrepans italians –és a dir, 'panini'– del molt solvent restaurant venecià Bronzo. I després d'un grapat d'any donant molt bé de menjar i llaurant-se una gran reputació, van decidir obrir un bar de focaccias l'estiu del 2024 En contraposició del minimalisme del bar d'entrepans de barra, cuina i tamboret, aquest és un lloc ampli on seure amb calma, i cuina a la vista. Al Paninaro poden presumir de fer el seu propi pa: presideix l'obrador de la rerebotiga un enorme forn de pa on fornegen focaccia 'schiachiatta', és a dir, la varietat toscana. Es tracta d'un pa més aixafat que la toscana genovesa, i amb una alta hidratació, lleuger i alveolat perquè es noti més el farcit que no pas l'embolcall.
I a fe que el farcit és bo. Opten per productes de qualitat italians de proveïdor selecte, i també per elaboracions cuinades amb la mà de la casa, com el vitello tonatto o l'albergínia a la parmesana, directes de restaurant. El resultat són entrepans abundants i saborosos que t'arriben en dues parts i que et deixen satisfet. Especialment l'esmentat d'albergínia parmesana, suculent mos també amb pesto, alfàbrega i parmesà, o el clàssic de porchetta DOP, amb patata rostida, 'scamorza affumicata' –formatge fumadet boníssim– i salsa de mostassa. La cosa ideal és anar-hi en parella i compartir mig entrepà, i un xic de formatges i embotits de primer.