Panino Silvestre és una cadena de restaurants amb tres establiments a Sarrià, dedicat a l’elaboració de menjar per a fanàtics dels productes italians gurmet amb ingredients frescos, de proximitat i de temporada. La seva proposta gastronòmica combina sabors tradicionals amb un toc innovador.
Origen del menjar
A Panino Silvestre es prioritza l’ús de productes frescos, de proximitat i de temporada, i per això es col·labora amb productors locals i proveïdors de confiança. L'empresari de la moda Gonzalo Comella s'ha reinventat com a empresari dels entrepans amb aquesta cadena, que neix a partir de les seves estades a Milà.
Quin tipus de menjar podem trobar al Panino Silvestre?
En aquest local hi trobareu una llarga carta d'entrepans italians, coneguts com a panino: calents per fora i freds per dins. Tot l'embotit ve directe de Milà. Una de les delícies que ofereixen és l'entrepà de porchetta (porc rostit a la brasa amb mel). Si preferiu fugir del clàssic també podeu provar la seva gran especialitat, les piadines. La piadina és un pa molt fi que s'escalfa, s'omple amb la possibilitat d'una gran varietat d'ingredients frescos i es doblega per la meitat. Una altra opció per a menjar són les amanides amb format de bowls i pokes.
Panino Silvestre ofereix una selecció de cafès especials, tes ecològics i sucs naturals elaborats al moment i pastissos i dolços casolans, ideals per acompanyar l’esmorzar o el berenar.
Opcions de menjar per a tothom
D'entre totes les opcions de menjar en trobem de vegetarianes i veganes, també elaborades amb ingredients naturals i saborosos. Una altra opció a tenir en compte és la del menjar sense gluten, amb pa i ingredients aptes per a persones amb intoleràncies.
Tres establiments al barri
A Sarrià podem trobar dos establiments més de Panino Silvestre, a part del carrer Major de Sarrià. Els dos altres locals es troben a la plaça Bonanova 3 i al carrer Balmes 189. L'horari és de 8 a 23 h, excepte el de Balmes, que tanca a les 18 h.