Imagineu un viatge per tot el món, recorrent amb la imaginació camps de llimoners, ametllers i lliris. Aquest és The grand journey que proposa Bombay Sapphire amb una instal·lació única a Barcelona, entre el 21 i el 24 d novembre a l'Estació de França. Serà un moment únic a bord del tren de Bombay Sapphire on podreu tastar tres plats inspirats en tres ingredients claus: la pell de llimona, l'arrel de lli l'ametlla.
- Amb base de llimona podreu tastar un platillo amb bombolles de llimona comestible, paté de llimona servit amb fulles d'aquest fruit en lleuger arrebossat, i sorbet escumós de llimona que canvia de color.
- La originalitat continua amb l'ametlla, amb tres tapes que se serviran amb bols de terracota comestible confeccionats amb closca d'ametlla al forn: xurros d'ametlla salats amb suc vegà; botifarra vegana elaborada amb ametlla, bolets i remolatxa, i una última tapa amb 'ajo blanco' fred.
- La tapa d'arrel de lli també us sorprendrà. El plat consisteix en col·locar un vas sobre la taula i un gerro que es traslladarà a la taula amb unes flors de cristall a l'interior. Quan agafeu les flors notareu l'aroma i podreu inhalar la seva essència. Veureu que el plat se serveix amb gelatina transparent que envolta una flor d'iris comestible. Un plaer per a tots els sentits.
A més, també tastareu una tapa de gran de pebre de Java espectacular: un volcà fumejant amb la vora comestible ple de còctels fets a base de grans de pebre, que els hi aporta un punt picant i exòtic.
Amb 'The grand journey' podreu fer un viatge virtual pels països i ciutats on trobem els aromatitzants o extractes naturals dels millors gintònics: La Toscana, Indonèsia, la Xina, Florència, Marroc...
Per gaudir d'aquesta experiència única necessiteu invitació, però encara la podeu aconseguir visitant una de les 10 cocteleries que participen a la promoció. Atents a les xarxes i aconseguiu la votra entrada!