Aquesta és una pastisseria de barri i proximitat, adaptada als temps. L'Oriol Carrió, el mestre pastisser de l'obrador, firma una oferta de pastisseria que revisa els grans clàssics incorporant nous gustos i combinacions. Hi trobareu des de les clàssiques bandes de pasta fullada, crema i fruita –que tants caps de setmana d'infantesa ens han acompanyat– fins a peces lleugeres i refrescants, com una mousse de llimona, mango i coco. En el terreny croissant excel·leixen; sí, els croissants de llard i mantega els fan molt bons, però qui pot dir que no a un croissant farcit de compota de poma i xocolata?
Des del 2018 la gerència de la pastisseria de Gràcia l'ha assumit els germans Carrió, la cinquena generació d'una nissaga de pastissers que va començar fa més d'un segle a Manresa. La nova era s'ha estrenat amb el premi a La Millor Coca de Sant Joan de Crema i Pinyons (una varietat que ens satisfà als més golafres) el 2019, un reconeixement que els va arribar per sorpresa però que asseguren que és el resultat d'una fòrmula segura: ofici, bon producte i mantenir preus de barri.