1. Pecatta Pizza
    © Laia Prats Pecatta Pizza
  2. Pecatta Pizza
    © Laia PratsPecatta Pizza

Pecatta Pizza

  • Restaurants | Italiana
  • Sant Gervasi - La Bonanova
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

El camp de la pizza està molt poblat. Però això no treu que el Pecatta Pizza sigui una addició molt interessant: la pizza amb una picada d’ullet catalana. Sense ximpleries: el cuiner Josep Carbonell va passar setmanes a Itàlia menjant pizzes margarida i fent proves. El resultat és una massa de farina eco molta a la pedra, amb 48 hores de fermentació i amb afegitó de sèmola, que la fa més cruixent. I que passa per les mans d’un pizzaiolo italià, l’Antonello Madia.

Els ingredients –producte de proximitat del bo– els cuinen a banda i els afegeixen al final, “perquè cada ingredient necessita la seva cocció, i així els sabors no es desvirtuen”, diu Carbonell. Un exemple: la de botifarra esparracada amb allioli. Un sacrilegi? Administrades amb mesura, quatre taquetes d’allioli casolà fan meravelles. ¡El proper dia caurà la de calçots!

Detalls

Adreça
Mandri, 68
Barcelona
Transport
FGC (El Putxet)
Horaris
De dl. a dg. de 13 a 16 h i de 18.30 a 23 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà