1. Per Feina
    Foto: Ricard Martín | | Per Feina
  2. Per Feina Per Feina
    Foto: Ricard Martín | | Per Feina
  3. Per feina (Sant Martí)
    Scott Chasserot | | Per feina (Sant Martí)
  4. Per feina (Sant Martí)
    Scott Chasserot | | Per feina (Sant Martí)
  5. Per feina (Sant Martí)
    Scott Chasserot | | Per feina (Sant Martí)

Ressenya

Per Feina

5 de 5 estrelles
  • Restaurants | Espanyola
  • preu 2 de 4
  • El Poblenou
  • Crítica de Time Out
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

Al cor del 22@, el xef Rafa Zafra (Amar, Estimar) hi comanda un restaurant de menús, o una casa de menjar, com en vulgueu dir, com una catedral (també per la seva enormitat). Per Feina és un restaurant de menú diari al·lucinant, a preu popular –per la franja alta del preu popular de migdia, esclar–  que en realitat és una carta encoberta: primers dividits en amanides, salaons i envinagrats, sopes i cremes, verdures i llegums, i segons dividits en pasta i arròs, carn i peix. Divuit plats a triar. L'oferta és molt generosa: el menú (sense extres) inclou aperitius, primer, segonm cafè i una tria ¡del carro de postres!, i el servei, ràpid, eficaç i nodrit, és més propi d'un hotel cinc estrelles que d'un restaurant de menú. Això sí, la beguda es paga a banda. 

El menjar és excel·lent: per exemple, uns cigrons amb capipota amb el llegum amb el punt just de cocció, la carn melosa i el fons de cullera picantet i amb moltes hores de xup-xup. Boníssim, o un arròs a la cassola amb costella de porc desossada, trompeta de la mort i cama-secs, i que porta uns pessics d'allioli fins i suaus. És un plaer barrejar-ho tot, l'allioli i la clapa de greix de la cocció, i fruir de la melositat conjunta del plat i el toc de bosc del bolet fresc. Plat de diumenge cada dia.   

Detalls

Adreça
Ciutat de Granada, 130
Barcelona
08018
Transport
Llacuna (M:L4)
Preu
€€
Horaris
Dl. a dv. de 8 h a 16 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà