Al cor del 22@, el xef Rafa Zafra (Amar, Estimar) hi comanda un restaurant de menús, o una casa de menjar, com en vulgueu dir, com una catedral (també per la seva enormitat). Per Feina és un restaurant de menú diari al·lucinant, a preu popular –per la franja alta del preu popular de migdia, esclar– que en realitat és una carta encoberta: primers dividits en amanides, salaons i envinagrats, sopes i cremes, verdures i llegums, i segons dividits en pasta i arròs, carn i peix. Divuit plats a triar. L'oferta és molt generosa: el menú (sense extres) inclou aperitius, primer, segonm cafè i una tria ¡del carro de postres!, i el servei, ràpid, eficaç i nodrit, és més propi d'un hotel cinc estrelles que d'un restaurant de menú. Això sí, la beguda es paga a banda.
El menjar és excel·lent: per exemple, uns cigrons amb capipota amb el llegum amb el punt just de cocció, la carn melosa i el fons de cullera picantet i amb moltes hores de xup-xup. Boníssim, o un arròs a la cassola amb costella de porc desossada, trompeta de la mort i cama-secs, i que porta uns pessics d'allioli fins i suaus. És un plaer barrejar-ho tot, l'allioli i la clapa de greix de la cocció, i fruir de la melositat conjunta del plat i el toc de bosc del bolet fresc. Plat de diumenge cada dia.