En Carles Gaig té, just davant de la casa mare del Majestic, una plaça de cuina intel·ligent i de bon producte, però tradicional i entenedora: ensaladilla russa amb ventresca de tonyina, canelons amb crema de tòfona (dels millors de la ciutat), i tot un repertori de plats de cullera o viscerals que no és que hagin caigut en l'oblit, és que costen tant de fer que cal trobar un lloc amb mà i paciència. Com per exemple, aquella variant del capipota que és tripa i capipota amb patates fregides –pura cuina popular de casa de menjars– o uns peus de porc sense feina farcits de confit d’ànec, o uns cervellets a la romana. Menció a part mereixen els arrossos, com l'arròs de colomí i ceps o el del senyoret. Aquesta ha sigut la casa d'en Fermí Puig i en Jubany, i no se’ns pot acudir un millor relleu que en Gaig, un dels xefs d'alta cuina que més han fet per la tradició catalana.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video