El concepte de Pibä –quin nom més curiós, sembla que tornem a l'era de Mötley Crüe, quan anava tot en dièresi– és senzill i efectiu: un bar-restaurant que et serveix en una cistella broquetes (algunes fetes a la brasa) acompanyades de patates fregides i que t'has de menjar amb les mans (el concepte recorda una mica els antres de la costa de Guirilàndia que et posen en una cistella pollastre a l'ast i patates per menjar amb les mans).
La diferència és que aquí el producte és òptim, la cocció al punt, i les patates fregides boníssimes. PiBä és l'invent d'un cuiner argentí d'alta volada, en Daniel Tolosa, que volia "oferir un producte gurmet a un format simple i descontracturat", explica. Avui en dia, tenen vuit restaurants a Argentina, un a Barcelona i un altre a Milà, i una fàbrica de cervesa artesana que els abasteix. Per poc més de 15 euros et pots firar unes broquetes d''entraña' amb salsa criolla i escalunya caramel·litzada, cervesa i patates fregides, per exemple, i el menú de migdia (amb empanada ben feta inclosa) és molt recomanable. Bo, ràpid i bé de preu.