A les Corts, la plaça de la Concòrdia fa honor al seu nom: sòbria i espaiosa, hi destaca el campanar de Santa Maria del Remei, una referència visual del barri. El propietari del Fragments Cafè, Ricard Feriche, i el seu xef, Salvador Gálvez, han obert un petit colmado-temple dedicat al picant. El local és un cop de puny, petit i vermell com un bitxo. Les parets són atapeïdes de productes d'arreu del món que tenen la capsaïcina (el compost químic responsable de la picant sensació) com a element principal: hi trobarem salses del Perú i de Mèxic, i una de les més fortes del món, la irlandesa Mic's Chilli Voodoo Reaper.
Quan demanes un planxat de porchetta (cruixent, contundent, deliciós), el cuiner, que te’l prepara davant dels nassos, agafa amb molt de compte el Reaper, n’aboca una sola gota en una de les dues llesques i l’escampa per tota la superfície. Amb això n’hi haurà prou?, et preguntes. Doncs sí. Es nota. I és boníssim.
De la carta –no tot és picant, ni de bon tros–, en destaca una galta de vedella excel·lent, amb una delicada escuma de coco i un toc de curri; les mandonguilles, amb una salsa que et menjaries a cullerades, o el tirado de llobarro. I quina descoberta veure com s’entenen la xocolata i el gelat de pebre rosa!