El pollastre fregit campa arreu de Barcelona en versió arrebossat made in USA. A contracorrent, el Piel de Gallina ha optat per una recepta propera al 'karaage' japonès: un senzill arrebossat d’aigua, sal i farina, fregit en dues tongades, i que aconsegueix el cobejat cruixent extern i la tendresa interna (que facin servir polllastres que han tingut una vida ampla i feliç també ajuda).
La recepta base del pollastre principal de la casa viatja amb salses internacionals, i que passa per Argentina, amb salsa chimichurri, Perú (amb maionesa d'ají amarillo), o fins i tot un híbrid entre pollo i cachopo: el cachopollo, farcit de pernil serrà i formatge èdam. L’asturià Daniel Viejo ha portat a l’èxit sideral un projecte que ja compta amb quatre locals a Barcelona: també són a Magalhães, 35 (Poble-sec), a Sèquia Comtal, 7 (El Clot), i a la planta 2 de La Farga de l'Hospitalet. Sap el que es fa: té un currículum que abasta des del bar patern a Oviedo fins a ser cap de cuina al Guggenheim, i a Barcelona ha estat als fogons de l’Ugot i el Lando.