Un petit cafè turc d’aires chic i intencions healthy va obrir al bell mig del Turó Parci es va traspassar. La Sojaila, la nova propietària, va reduir la carta a la meitat sense renunciar a part de l’empremta de l’establiment primigeni. Per esmorzar, entrepans amb pa 'simit', plats d’ous i l’esmorzar típic de Turquia: un plat combinat amb formatge, olives marinades, tomàquet, cogombre, pebrot, crema de sèsam, melmelada, pa, mel i mató, fruits secs i fruita.
Per dinar, amanides, hamburgueses, pollastre amb 'sumaque' i salmó amb quinoa. I per matar la gana a mig matí o tarda, pastissos casolans i gelats del Delacrem. Demanem un plat de 'menemen' que, per entendre’ns, és l’equivalent turc dels 'huevos rancheros' mexicans. Ve amb pa 'simit' i 'sucuk' fregit, similar al xoriç. Els rajos de sol que es colen entre els arbres, els calefactors dels para-sols, les mantes, el comí de l’embotit i la calidesa dels cambrers aconsegueixen que ens oblidem del fred matutí.
La llimonada d’alfàbrega i la de pètals de rosa també han sobreviscut al canvi de direcció i el proveïdor de cafè segueix sent El Magnífico. La carta de vins, cerveses, caves i destil·lats és breu però encertada. Les racions són reduïdes i els preus propis d’una terrassa de la part alta de la ciutat.