Pitarra (TANCAT)

  • Restaurants | Mediterrània
  • preu 2 de 4
  • El Gòtic
Publicitat

Time Out diu

Establiment tancat. El civet és una forma de cuina medieval originària de les actuals Catalunya i Occitània. Generalment s'aplica al porc senglar, cérvol, llebre... Es tracta d'un guisat on intervé una bona quantitat de ceba (d'aquí el nom), vi i la sang de la mateixa bèstia. És un tipus de cuina en cert desús, relegada a llocs especialitzats que els amants d'aquest tipus d'animalades coneixen i freqüenten. Al Pitarra, institució culinària de la ciutat, conserva el seu bon nom a base de servir aquest plat i altres peces de caça. Si no heu tastat mai el civet ni sou vegetarians, aquest és el lloc.

Detalls

Adreça
Avinyó, 56
Gòtic
Barcelona
08002
Transport
Liceu (M: L3)
Horaris
De dl. a ds., de 13 a 16 h i de 20 a 23 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà