Els 5 plats del restaurant de CASA SEAT que no us podeu perdre

Assaboriu la unió dels millors productes de la nostra terra amb les idees culinàries de grans xefs. Plats de luxe a l'abast de tots!
Sushi Hideki Matsuhisa
Foto: CASA SEATSushi Hideki Matsuhisa
Time Out en col·laboració amb CASA SEAT
Publicitat

Una proposta de sushi elaborada amb tota mena de tocs nipons, un wrap que amaga una matèria primera brutalment gustosa o unes patates braves que es guanyen el paladar dels més puristes i sibarites.
Al restaurant Ametller Origen - Mercat d'Autors de CASA SEAT, obert en un racó de la seva planta baixa, us esperen les genialitats gastronòmiques dels seus vuit xefs residents, cèlebres de la ciutat i reconeguts en països de tot el món: Hideki MatshuhisaNandu Jubany, Josep Maria Kao, Christian Escribà, els germans Colombo ... Amb un repartiment com aquest als fogons no és d'estranyar que la carta del racó gastronòmic sigui igual de sorprenent com les trajectòries dels seus xefs.
Tots ells treballen seguint el concepte culinari d'Ametller Origen - Mercat d'Autors, basat en la incorporació de productes de temporada i de gran qualitat, i en cadascuna de les seves propostes trobem el caràcter i la personalitat de les seves ments creatives.
A la carta trobareu des de dolç a salat, passant pel picant o la melositat, però el que us presentem a continuació són aquests 5 plats que faran de la vostra visita a CASA SEAT una experiència gastronòmica al complet.

Les braves antihaters

Els haters diran que unes patates que es fan dir braves no són 'braves' sense la seva salsa típica de pebre vermell, ceba i farina. Però un cop provin aquesta salsa exclusiva no s'atreviran a dir el contrari. El plat està compost per patates agres prèviament rentades amb aigua per extreure la fècula i la seva salsa 'brava' està elaborada pels xefs de Mercat d'Autors amb una bona base de tomàquet i ceba que redueixen durant tres dies i que acaben amb el seu gustós secret: un allioli propi d'Ametller Origen. De millor qualitat, impossible.

Un wrap molt melós

El pollastre de Nandu Jubany no és un simple pollastre. Està cuinat a l'allada, marinat amb espècies i licor i ara, a més, el podreu tastar dins de l'increïble wrap de CASA SEAT.
És el protagonista principal d'aquest plat i aporta un gust únic a la recepta gràcies al seu toc àcid de llimona, poma caramel·litzada i ruca. Un wrap molt complet que també ve acompanyat amb una mica d'amanida que refresca encara més el seu sabor.

Una amanida superior

Si parlem d'amanides, no hi ha res com la de tomàquet rosa Tip Top: un tomàquet d'Ametller Origen amb unes característiques molt peculiars i sorprenents. De gran qualitat! Aquesta recepta dels germans Colombo s'acompanya d'una burrata amb ceba de Figueres i oli d'alfàbrega de xef de CASA SEAT.
Una delícia perfecta per als que busqueu un àpat complet, fresca i amb molts matisos de sabors.

Steak Tàrtar de carn autèntica

Per als carnívors més selectes!
Aquest Steak Tàrtar està elaborat amb carn 100% de vedella tallada amb ganivet per evitar l'oxidació.
Està acuradament condimentada amb una picada d'adobs de xef de CASA SEAT i a més també porta una guarnició que ens encanta a tots: patates ideals per acompanyar cada mos i unes canyes de pa ben cruixents que contrastaran amb la suavitat de la carn. Us enamorarà.

Sushi de luxe

Sushi japonès autèntic i amb tocs moderns per portar-nos el millor de país nipó directe al paladar.
El Sushi Hideki Matsuhisa està compost per un roll de spicy tuna, un nigiri de salmó flamejat amb spicy mayp, i un maki de salmó, tonyina i alvocat arrebossat amb ajonn sèsam, salsa de soja, gingebre i wasabi.
Una degustació única composta per tres peces amb caràcter i que pot variar segons els productes de la temporada.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat