‘Pocha’ en coreà no té res a veure amb estar decandit: la Byul Nim Ro, la propietària, explica que significa “menjar i beure amb els amics per les paradetes de carrer, després de la feina”. Fer el toc, vaja. I aquest local és un punt i a part respecte de la resta de coreans, per estètica i concepte; una barra estreta us mena a un preciós restaurantet mig soterrani, que reprodueix la nit coreana –neons, ferro, aires de 'Blade runner'– i una carta on la tradició conviu amb l’adaptació en tapa del receptari (que bo el pollastre fregit a la coreana!). Descobriu la cocteleria amb soju, el seu subtil licor d’arròs. Un exemple: una senzilla barreja de cervesa i soju, on la dolçor del licor treu allò amarg de la birra, però no n'emmascara el sabor.
Altres plats que val molt la pena tastar és el seu pop estil coreà–cuit, fred i tendre, amb salsa picant i verdures– o cuixa de pollastre a la brasa amb salsa de maionesa de wasabi. I altres invents que tot i escapar-se de l'ortodòxia, tenen un innegable sabor coreà, com el gratinat de pollastre picant amb pasta d'arròs.