[Tancat] El Pockets fa servir l’adjectiu tradicional fins i tot a la vaixella, que és Duralex! Recuperen guisats de tota la vida –per ara espanyols i catalans, però no es tanquen portes– en un format actualitzat. Entrepanets deliciosos a un preu terrenal.
Al capdavant hi ha Nacho Bueno i Marcos González –generació Hoffman– i una xarxa de socis variats i ben relacionats. Un d’ells és en Josep Baltà, Llesca d’Or 2016 i proveïdor dels pans que serveixen.
Tenen aperitius clàssics però amb un plus –les patates es pelen i es tallen a mà cada dia i la salsa és 100% casolana– i cinc 'pockets' amb farcits de temporada. Trieu el pa –clàssic, tendre, de vidre, amb espinacs o sense gluten– i els guisats: escalivada amb formatge de cabra, pollastre amb verdures, estofat de galtes de vedella amb vi negre, costelles de porc amb salsa barbacoa catalana (amb ratafia i nyora), el de calamars amb ceba i també mandonguilles amb sípia.
“L’univers que es pot posar dins del pa és immens”. En Marcos ens vol veure tornar!