En Jordi Tarré, el xef propietari de Prodigi (contracció de Provença, Diagonal i Girona, la seva ubicació, no penseu que és un fatxenda) és un xef jove, nascut el 1996 que té intencions molt serioses: les de projectar el receptari català cap a la creativitat moderna. L'objectiu del restaurant Prodigi és transportar el comensal cap a una aventura gastronòmica creativa moderna, a partir de la tradició catalana, i fer-ho remarcant les arrels, els records i les experiències de l'acte de menjar.
I té capacitats i preparació per a fer-ho: ha sigut segon de cuina a l'Hisop, ha voltat pel món (ha treballat al triestrellat The Fat Duck) i és capaç de plats com rap fumat al sarment amb salsa xató, vinagreta de tòfona, calçots i anxoves, que tenen un peu en tradició catalana i l'altre en la descontextualització creativa més absoluta. Disposa de carta i menú de migdia, amb plats fora de carta però igualment llaminers i creatius, com unes carxofes brasejades amb botifarra del perol, suc de pollastre, papada ibèrica i oli verd.