1. Pueblo Libre
    Foto: Pueblo Libre Pueblo Libre
  2. Pueblo Libre
    Foto: Pueblo Libre Pueblo Libre

Ressenya

Pueblo Libre

4 de 5 estrelles
  • Restaurants | Peruana
  • Sant Antoni
  • Crítica de Time Out
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

Pueblo Libre porta l'explícit subtítol de Taberna Peruana. Això no vol dir que sigui un afartapobres. Els peruans s'enorgulleixen molt de la seva cuina, bé sigui d'arrels populars o ajustada als preceptes de San Gastón Acurio, i a Pueblo Libre la intenció és retre homenatge a les cases de menjars de Lima en ambient distès i preus no pas barats –un bon peruà mai ho és– però sí assequibles i amb plats de qualitat. 

El cuiner i propietari, Pablo Ortega, promou l'alegria popular, però ha passat per Astrid i Gastón i ha sigut cap de cuina de Tanta, el primer restaurant d'Acurio a Barcelona. Orgullós del seu mestissatge aplicat a la cuina, al posa-vasos hi podreu llegir 'soy cholo'. Això significa que a la carta hi ha els diferents entrenaments de cuines del Perú: de primer, entrant amb cebiches, causas i chicharrones –amics del torrezno i la cansalada, tasteu-lo la versió peruana– i de segon proposa cuina italoperuana, que es diu bachiche, present en plats com tallarines amb milanesa o un ossobucco guisat amb puré. I també la chifa –la vessant xinesa–, amb arròs i ànec o lomo saltado. Les racions són excessives, i plenes d'hidrats de carboni diferents, combinats amb proteïna: els peruans són de vida, i més si és un restaurant tradicional. Ull al menú de migdia. 

Detalls

Adreça
Sepúlveda, 151
Barcelona
08011
Transport
M: Urgell
Horaris
Cada dia de 13:00–15:30, 20:15–23:00. Dg. de 13 a 15.45 h. Dl. tancat.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà